Djeca od 1 do 3 godine

u ovoj dobi takve dijagnoze ne čine. Izgleda normalno ortoped, u svakom slučaju, takva dijagnoza se tretira individualno napravio ulošci i bez cipela.

"Djeca jedu mlijeko i hvale" Mary Lamb

"Svi imamo puno problema i moramo živjeti s njima!" Masyanya

Mogu vam preporučiti sljedeće modele sandala s čvrstom pozadinom: T-62, T-72 "Proljeće", "Proljeće protiv Varusa", cipele: "Jesen", T-002, "Patke", tu su i grijane cipele.

http://imgsrc.ru/main/user.php?user=tsapick je katalog s dostupnim modelima.

Sva pitanja u osobnom ili telefonskom obliku.

Tel: 066-794-61-49, 098-129-32-59 Oksana.

http://orto.market-ua.com/model-T-62-t135/ samo crveni antilop, kao što su kopita. Za 1 mjesec aktivnog nošenja na ulici - jedini je bio istrošen i čičak je bio istrošen. pa 180 UAH plus 20 UAH za jedini i 10 UAH - čičak je normalno - to je ono što se dogodilo. IMHO, za takav novac normalne ortopedske cipele.

Najteže na svijetu je misliti glavom. To je vjerojatno razlog zašto tako malo ljudi to čini.
G.Ford

kao i sve drugo na ukrajinskom tržištu. Ovo je na prvom mjestu, i drugo, sin mog prijatelja nosi preko 3-4 para sandala tijekom ljeta. Isprva su pokušali sve: od Eka i završili s istim bartekom. Ispalo je skupo. I ortoped im je rekao, to je značajka nogu i njihovog hiperaktivnog sina. Nogom je s njima sve u redu pa kupuju naše cipele. I sreća svima: moj sin, koji se ne grdi, ali moja majka, to nije skupo.

Volim život i ona mi odgovara zauzvrat :)))

Općenito, možete nazvati trgovinu i pitati ih. No, kao što su mi rekli, profesionalne cipele dolaze s potpornom stopom (samo čekić) i tvrdim leđima. I medicinski - uložak je napravljen, ne znam kako pisati ispravno, s "tuberkulama" u rasponu od pete do prstiju. Ovo je fotografija koju sam vam poslao na sandale koje već nosimo kod kuće, jasno je vidljiva. tj napravljene za raspodjelu tereta pri hodu. Gdje je potrebno "ispupčenja", gdje nije potrebno ne "izbočiti". A ipak, imamo urođenu klevetu. Naravno, može se reći da je dijete "izašlo", ali to (klanje nogom) počinje prolaziti. Iako cipele mogu biti izrađene iznutra različito od sandala. Odlučio sam početi s cipelama za dom, jer Upravo se sine većinu vremena provode. Pa, za ulicu i za nas u proljeće Bartek. Onaj koji je samo s gumbom.

Volim život i ona mi odgovara zauzvrat :)))

Volim život i ona mi odgovara zauzvrat :)))

s dijagnozom. Zna li što?

Volim život i ona mi odgovara zauzvrat :)))

za dom Izgleda da je Orteks. U papučama nogu znoje, iu ovim super. Uzeo je za prof-ki. Minus naših cipela je da je očito "sjeckan sjekirom" :)) Mi plaćamo za brand 50% za ime. Ali u svakom slučaju, morate pogledati. Ako je moguće, dođite u trgovinu i pogledajte. Kada sam tražio - postigao sam "ortopedske cipele" na internetu i dao mi hrpu linkova za trgovine. Već sam pogledao gdje je određeni model jeftiniji. andikami sretan. Ako želite, mogu baciti "živu" fotografiju. Potplat je načinjen tako da "pravi" stopalo. :))) Iako cijena cipela nije mala.

Volim život i ona mi odgovara zauzvrat :)))

Bio bih vrlo zahvalan.

ali ja, na primjer, ne mogu priuštiti kupiti domaće cipele za 300 UAH. I sandale za 110 samo. U papučama Zetpol znojne noge. I jako puno. ))) A demi cipele iz Orteksa nisu jeftinije od onih iz Bartek-a. Pa, po mom mišljenju.

Volim život i ona mi odgovara zauzvrat :)))

"Naravno, Bartek je suosjećajniji", ali ova dva proizvođača mogu se usporediti samo po cijeni ili izgledu, ali s obzirom na prevenciju i liječenje uzdužnih i poprečnih plosnatih nogu, kao i plosnato-valgusne deformacije stopala, ili dijagnosticiranu stopalicu (varus), onda više suosjećajno, po mom mišljenju, to je zasigurno Orteks.

Demi cipele iz Orteksa - cijena od 215 UAH (kupio sam)
Bartek nema veliki izbor za taj novac.

Anyutka_B - Bolje da kupite liječničke i profilaktičke cipele i da ih iskreno uzmete.
Prilikom kupnje rabljenih cipela, morate zapamtiti da će vam se sve anatomske značajke stopala prethodnog vlasnika dati zajedno s cipelama i dobro je ako su te noge zdrave.
Uspješna kupnja.

Ortopedska obuća za djecu

Objavljeno dana 10/15/2012, 21:59
---------------------------------------------
i zašto mislite da ortek cipele od imitacije kože? Po mom mišljenju očito je da je izrađena od prave kože. Postavlja se pitanje, jeste li ga ikada držali u rukama, ili barem vidjeli kako živi.

Dodano (25.10.2012, 22:20)
---------------------------------------------
Kako kažu, nema dokumenata za ovaj potetiku (potvrde da ortopedske cipele)

Ortekov ortopedski pregled cipela

U djetinjstvu se često događa da noga zauzima pogrešan položaj prilikom hodanja, što dovodi do razvoja raznih deformiteta. Neke bebe su već rođene s ortopedskim poremećajima koji zahtijevaju korekciju. Distribuirana oštećenja stopala i odraslih. Za preventivne i terapijske svrhe liječnici preporučuju nošenje posebnih cipela. Na suvremenom tržištu predstavljen je najširi izbor različitih proizvođača. Jedna od vodećih pozicija je Ortekova ortopedska obuća.

U početku, tvrtka je proizvodila samo ortopedske uloške, ali sada se asortiman tvrtke značajno proširio, nudi veliki izbor modela profilaktičkih i terapijskih ortopedskih cipela. Svi proizvodi izrađeni su od kvalitetnih prirodnih materijala, posjeduju certifikate kvalitete koji potvrđuju njihovu usklađenost s međunarodnim standardima.

Korisna svojstva Ortek ortopedskih cipela


Glavna svrha Ortekovih ortopedskih cipela, kao i ortopedskih cipela Totto, je spriječiti i ispraviti različita odstupanja u razvoju stopala, od kojih je najčešći plosnati. Na temelju glavnog cilja, proizvođač može pronaći:

  • profilaktički modeli za održavanje udobnosti i pravilnog formiranja stopala. Takvi proizvodi mogu biti relevantni za djecu i odrasle;
  • modeli liječenja za ispravljanje već razvijenih bolesti i deformiteta, kao i sprečavanje njihovog daljnjeg napredovanja. Važno je naglasiti da su oni najpopularniji, jer mnogi ljudi počinju djelovati čak i kad se pojave prvi znaci patologije;
  • proizvodi za liječenje izraženih i zanemarenih oblika patoloških oboljenja stopala.

Proizvođač Ortek brine ne samo o zdravlju potrošača, već io njihovom atraktivnom izgledu. Čak iu potonjoj kategoriji nećete naći glomazne i ružne modele, jer dizajneri marke pokušavaju stvoriti ne samo korisne i udobne, već i atraktivne, elegantne cipele.


Glavni indikatori za nošenje liječnika za ortopedske cipele su:

  • uzdužni, poprečni i mješoviti;
  • stopalo, uključujući u kombinaciji s oblikom plosnatog stopala;
  • izravnavanje luka stopala;
  • "Nogica stopala" i drugi poremećaji.

Kako bi se osigurao maksimalni terapeutski i profilaktički učinak, potrebno je kupiti ortopedske proizvode za cipele na preporuku ortopedskog liječnika.

Ortek ortopedska cipela glavna postava


Službena web stranica tvrtke, na kojoj se možete upoznati s cjelokupnim asortimanom, nudi veliki izbor profilaktičkih cipela s krutim leđima, tretmansko-profilaktičke modele s uklonjivim lučnim potpornjem i medicinske cipele s krutim visokim beretkama za ispravljanje teških kršenja. Čizme za gležnjeve omogućuju vam da popravite stopalo u procesu hodanja i osigurate zdrav razvoj zglobova. Neki modeli imaju petu koja sprječava rotaciju stopala.

Među dječjim cipelama možete pronaći veliki izbor ljetnih, polu-sezonskih i zimskih modela za korekciju bilo kojeg oblika ravnog stopala. Modeli za odrasle predstavljeni su velikim izborom cipela namijenjenih osobama s različitim poremećajima stopala, uključujući deformacije prstiju. Na stranicama se također nalaze sportske ortopedske cipele za ljude koji se koriste za aktivan životni stil.

Ortek ortopedski salon za cipele nastoji stalno proširiti ponudu. Svi proizvodi marke izrađeni su uzimajući u obzir klimatske značajke i anatomiju ljudskih stopala. Proizvođač plaća pažnju i dizajn, pokušavajući uskladiti najnovije modne trendove. Što se tiče raspona veličina, on je također prilično širok. Tvrtka nudi sve veličine dječjih cipela, ženskih modela do veličine 40 i muške - do veličine 46.

Nošenje specijaliziranih korektivnih cipela će dati pozitivne rezultate čak i brže ako naručite dodatnu opremu. Prema preporuci liječnika, možete odabrati pojedinačne ortopedske uloške, pola uložaka, petne jastuke i štitnike. Takvi će elementi povećati udobnost i učinkovitost kada nosite cipele s ortopedskim i anatomskim svojstvima.

Recenzije Ortopedske ortopedske cipele

Za kupnju dječje ortopedske cipele savjetovao me je liječnik. Počela je proučavati asortiman u online trgovinama, oči su joj, naravno, odmah pobjegle. Da ne bi pogriješili, počela sam čitati recenzije. Sumnja između dječjih cipela Orsetta i Orteka. Ortek je vrlo popularan, od ovog proizvođača sam pronašao lijepe cipele za moju kćer od prave kože s krutim leđima i čičak trakom. Udobno je nositi ih djetetu, ona sama lako mijenja cipele u vrtiću, a jedini ne klizi. Noga je dobro učvršćena, ali još uvijek postoji jedan veliki nedostatak - cipele su bile vrlo teške.

Ortoped je svom sinu dijagnosticirao "ravna stopala" i preporučio je kupnju ortopedskih cipela i uložaka. Izbor je pao na visoku obuću tvrtke Ortek, budući da je preporučena od strane mnogih liječnika, naručili su pojedinačne uložke. Isprva je bilo neugodno što su se cipele pokazale vrlo teškim, ali u pravednosti rekao bih da se dijete vrlo brzo prilagodilo njoj - treći dan je mirno trčao i skočio na ulicu. Nakon šest mjeseci nošenja vidljiv je pozitivan rezultat - noge su izravnane. Za to vrijeme sin je nosio dva para cipela. Njihova kvaliteta je najbolja, za sve te mjesece cipele nisu istrošene ili izlizane. Ortopedski uložak savršeno se uklapa, nema potrebe za dodatnim ljepilom.

Moja kći ima valgus stopala, pa smo morali razmišljati o kupnji posebnih korektivnih cipela i ortopedskih uložaka. Firma Ortek nam je savjetovala našeg ortopeda. Odmah ću uočiti nedostatke: cipele su bile glomazne i teške, u početku dijete nije bilo ugodno hodati, iako se nakon tjedan dana kći navikla. Svidjele su se polu-sezonske i zimske cipele, koje čak i malo dijete lako može skinuti i obući. Istina, njezine se noge puno znoje. Općenito, cipele su mi se svidjele, iako to nije bilo bez mana, za nekoliko mjeseci to je stvarno pomoglo u rješavanju ortopedskih problema, ali je izgubilo izgled i malo se opustilo.

Ortex recenzije cipela

Nepročitana poruka FSB »17. 10. 2015., 16:45

Briga za stanje nogu je neprocjenjiv doprinos zdravlju cijelog tijela, jer noge koje nose glavno opterećenje tijekom kretanja i problemi s njima mogu značajno utjecati na kvalitetu života. Uvijek se krećite lako, bezbolno i sa zadovoljstvom - možda ako koristite ortopedske cipele i vrhunske cipele.

Ortopedska dječja ortopedska obuća namijenjena je djeci s deformitetima i defektima stopala (valgus, varus, itd.). Omogućuje ispravljanje deformacija stopala, uklanjanje ravnih nogu, kompenzaciju mogućih odstupanja u formiranju koštanog tkiva djeteta.

Ortopedske cipele za odrasle namijenjene su odraslim osobama s deformitetima i defektima stopala, kao i osobama koje pate od svih oblika i tipova dijabetesa kako bi se spriječile traume mekih tkiva.

Sve cipele imaju potvrde o registraciji Ministarstva zdravstva Ruske Federacije i potvrde o sukladnosti GOST R.

Pročitajte recenzije ispod i provjerite je li vaš izbor ispravan.

Orteška ortopedska obuća. Modeli T32, T513, T72 i Veselka)

Proizvodi zaštitnog znaka ORTEX jedini su ortopedske cipele proizvedene i prodane u Ukrajini te protetski i ortopedski proizvodi koje je certificirano od strane Ministarstva zdravlja Ukrajine kao medicinski proizvod s dozvolom za uporabu u medicinskoj praksi.

Sve Orteksove cipele izrađene su samo od prave kože, a pri izradi modela dizajneri Orteksa uzimaju u obzir anatomske značajke stopala, koje se mogu vidjeti i golim okom. Ove cipele preporučuju se i djeci i odraslima. Obuća "Orteks" za djecu.

Cipele "Orteks" imaju jednostavan, moderan i funkcionalan dizajn. To je vrlo zgodan i koristan. Postoje modeli za svako godišnje doba, kao i za nošenje kod kuće iu vrtiću.

Svi modeli posebno su dizajnirani za prevenciju i liječenje uzdužnih i poprečnih ravnih nogu. Postoje modeli za djecu s ravnim valgusnim deformitetom stopala, kao i s dijagnozom "klupskog stopala" (varus).

Zahvaljujući jedinstvenom ortopedskom ulošku, opterećenje stopala, zglobova i kralježnice je pravilno raspoređeno, čime se stvaraju uvjeti za pravilan razvoj djetetovog tijela.

Orteksovu obuću preporučuju mnogi domaći ortopedi, pedijatri, rehabilitatori. Liječnici koji promatraju djecu koja su počeli hodati u takvim cipelama bilježe izvrsne rezultate.

T72Višina 20/30 19 cm

T72 veličina 17/25 16 cm

T32 veličine 18,5 / 38 17 cm, gotovo 17 cm po ovako nozi

T32 veličina 23/35 22 cm

T32 veličina 21/32 19,5 cm T32 veličina 20,5 / 31 19 cm

T513 veličine 17,5 / 26 17 cm, ovako na nozi oko 17 cm

Ortex recenzije cipela

Na našim stranicama raspravljamo o proizvodima različitih proizvođača, ocjenjujemo njihovu kvalitetu, dijelimo utiske o kupnji i tražimo odgovore na pitanja potrošača.

Bit ćemo Vam zahvalni ako aktivno sudjelujete u razvoju projekta.

Razgovarajmo zajedno, dijelimo mišljenja, hvalimo, grdimo ili jednostavno čitamo javno mišljenje.

: (Do sada prazno

Obrazac za povratne informacije

Upozorenje! Pitanja rješavamo SAMO NA MJESTU
(mijenjamo, nadopunjavamo, brišemo podatke i umjereno odgovaramo).

* Sva polja su obavezna!

Američka tvrtka GEV Associates LTD proizvodi ortopedske cipele za djecu i odrasle, poznate pod zaštitnim znakom Ortek. Ne tako davno, ovaj brand je pronašao svog kupca u Rusiji.

Obuća je individualni koncept, a još više ako postoje bolesti. Svi modeli ove tvrtke namijenjeni su za prevenciju ili liječenje ravnih nogu različitih stupnjeva deformiteta i lateralnog odstupanja prednjeg dijela stopala.

Trenutno Ortek predstavlja tri glavne skupine proizvoda:
1. Preventivne cipele - udobni modeli s elementima ortopedije.
2. Medicinska obuća za ispravljanje početnih i značajnih deformacija stopala.
3. Ortopedski ulošci.

Proizvodnja dječje ortopedske obuće zahtijeva iznimno pažljiv i promišljen pristup. Samo visokokvalitetna obuća izrađena u skladu sa svim pravilima i standardima ortopedije može ispraviti i spriječiti daljnje deformacije. Ortek šiva udobne i lijepe cipele, kako za djecu koja poduzimaju prve korake, tako i za odrasle osobe koje pate od raznih deformacija i abnormalnosti.

Što se tiče dječjih zbirki i njihove orijentacije, tvrtka proizvodi:
- cipele s visokim krutim beretkama, namijenjene djeci s vargusnim ili valgusnim deformitetom stopala;
- profilaktičke cipele s odvojivim uloškom, koje eliminiraju pojavu poprečnih i uzdužnih ravnih stopala, lateralna odstupanja prednjeg dijela stopala;
- sportska kolekcija za djecu i tinejdžere, pogodna za bavljenje svim sportovima i aktivnim igrama, jer kruta pozadina i kruti prednji dio sprečavaju savijanje stopala;
- zimske cipele s ortopedskim uloškom na prirodnom krznu, koje stabiliziraju sve oblike stopala;
- cipele opće preventivne prirode, pridonoseći pravilnom razvoju dječjih stopala.

Ortek marke cipela redovito dolaze u Rusiju i ne bi trebalo biti problema s kupnjom u svim dijelovima zemlje. Na web stranici tvrtke nalazi se katalog proizvoda, a za početak možete pogledati teme na fotografiji, a zatim ih kupiti u specijaliziranoj ili online trgovini.

Zahvaljujući Ortekovim ortopedskim cipelama, stopala se odmaraju, stopalo ne doživljava nepotrebno opterećenje i ispravno se razvija. Među širokim asortimanom modela, svijetlim veselim bojama i dosljedno visokom kvalitetom, svatko će pronaći nešto što će ne samo u potpunosti zadovoljiti njegove zahtjeve, nego će mu se i stvarno svidjeti.

7 najboljih proizvođača ortopedskih cipela

Nije lako pronaći prave ortopedske cipele. Ako je loš model bolji nego ništa, to je upravo pravilo koje se koristi pri odabiru cipela za ortopedsku korekciju stopala. Ovi proizvodi trebaju biti odabrani uzimajući u obzir veličinu, visinu, širinu, punoću, vlastitu težinu, pa čak i debljinu gležnja. I sve to mora biti učinjeno isključivo liječničkim receptom. Tada se mnoge bolesti stopala mogu ispraviti. Naravno, cipele treba odabrati prema starosti - dakle, svjetski proizvođači proizvoda za ortopediju imaju jasnu specijalizaciju: dječje ortopedske cipele, cipele za otvorena stopala, muške ortopedske cipele itd.

Koje cipele mogu nauditi?

Ne vrijedi ni peni-ortopedske cipele. Ako leđa cipela ne fiksiraju nogu, a podloga je previše mekana da drži stopalo u ispravnom položaju, onda ste suočeni s zamjenskim proizvodom visoke kvalitete, dobro je da vam takve cipele ne štete, ali sigurno neće biti koristi od toga. Ispod smo smjestili tvrtke i modele koji tretiraju vaša stopala, trebali bi ih kupiti liječnik.

Ocjena 7 najboljih proizvođača ortopedskih cipela

Vođa ocjenjivanja
Dječja ortopedska obuća Ortek
"Pobrini se za noge u mladosti"

Procijenjena cijena: 2 000 - 7 000 rub.

Što je najbolje: najbolja ortopedija za najmlađe

Zašto odabrati ovu cipelu ako vaša beba ima problema s nogama?

  1. postoji preventivna linija - lakše je spriječiti nego liječiti;
  2. Postoji priznata i dokazana medicinska linija cipela za djecu svih uzrasta i za sva godišnja doba - ona stvarno liječi!
  3. u svim uzorcima - samo ispravan ortopedski uložak, uzimajući u obzir probleme stopala i težinu djeteta.

Ali ova cipela ne samo liječi, iako je to njezina glavna svrha. Dizajneri su najprije stvorili cipele, sandale i cipele koje je lijepo nositi čak is uznemirenim nogama. Prije toga, ako su se cipele počele liječiti, onda nije bilo gledati na njih - ti su eksponati bili vrlo zastrašujući. S Ortekom je sve drukčije, djeca voljno biraju ove cipele, nije ih potrebno uvjeriti!

Naša ocjena: 10 od 10. Puni hit u prvih deset, zahvaljujući Orteku koji pomaže djeci da održe noge zdravima!

Iz Orteka recenzije: “... neukrotive cipele. Nosimo ga i kod kuće i na ulici: sin ravnog-valalgusa, nos mu je izgreben dok je puzao... ","... terapeutski učinak je neosporan, kupujemo za sva godišnja doba... ","... nosimo orteki više od 3 godine, kupili smo nogu u bolnici, noge se ne znoje, peta u bolnici, noge se ne znoje, peta u bolnici, noge se ne znoje, peta u bolnici, noge se ne znoje ne ide, stopalo je potpuno fiksirano posebnom pločom... "

2 mjesto
Otvorene ortopedske cipele Ortmann
"Najbolje cipele koje dišu za ljeto"

Procijenjena cijena: 3 000 - 6 000 rub.

Zašto u rangiranju: dobro, tko će u ljeto nositi sandale s ortopedskim uloškom? Točno, nitko! A to nije potrebno, proizvođač Ortmann je stvorio kolekciju lijepih modernih cipela s iscjeljujućim učinkom. Ona stvarno liječi, preporučuje ga liječnik, ima certifikate kvalitete, kao ortopedske proizvode kategorije "Medicina". Iako postoje zbirke za školsku djecu i adolescente, proizvođač uglavnom izvodi modele za odrasle. Sve cipele su napravljene za ljeto: to su otvorene sandale, kožni škriljci, klompe. Ljeti ne smijete odbiti liječenje - noge bi uvijek trebale biti pouzdano zaštićene.

Naša ocjena: 9.9 od 10

Zašto ne 10 od 10: postoji jedan minus, visoka cijena za ljetni raspon, jer je samo 9.9

Tipične kritike o Ortmannu: "... napokon sam našao cipele za sve moje probleme, žuljevi i natoptish nisu mi dopustili da mnogo hodam, a onda sam kupio pravi model, i moja kost se osjeća sjajno...", “... s mojim uzdužno-poprečnim ravničarskim ortmanom... "

3. mjesto
Berkemann - univerzalna ortopedska obuća za muškarce i žene

Procijenjena cijena: 4.000 - 10.000 rubalja.

Zašto u rangiranju: obično su problemi s prestankom nasljedni, pa je zgodno kada možete odabrati ortopedske cipele za sve članove obitelji u jednoj trgovini. Berkemann pruža ovu priliku - to je ortopedija za sve i za sva godišnja doba. U principu, može se kupiti i za ublažavanje stresa na nogama s aktivnim svakodnevnim hodanjem ili zbog problema s godinama. Glavna stvar je udobnost, to je moto proizvođača.

Naša ocjena: 9.7 od 10

Zašto ne 10 od 10: cipele su preteške i nisu prikladne za svakoga, a cijena "ugriza"

Iz pregleda Berkemann ortopedskih cipela: "... uzeo sam ga s pomičnim uloškom kako bih ga mogao oprati, bilo je sjajno smisliti ga", "... oprati moj berkemans pod tekućom vodom, čak se može i stisnuti na pisaćem stroju, nema rušenja..."

4. mjesto
Šljunak i vijetnamski s ortopedskim uloškom Betula
"Najbolja terapijska obuća za plažu"

Procijenjena cijena: 2 000 - 4 000 rub.

Zašto u rangiranju: to je samo spašavanje na odmoru, kada su noge toliko umorne, a nije lako pokupiti terapijsku obuću za more, sada je taj problem riješen, ne biste trebali mijenjati pravilne cipele za pljuske, već postoje škriljci i vijetnamski koji liječe vaše noge će biti pod pouzdanom zaštitom čak i na odmoru.

Naša ocjena: 9.5 od 10

Zašto ne 10 od 10: trljaju osjetljive noge, to je skupo za škriljce, nema dječje kolekcije, ima malo mjesta za kupnju, raspon je ograničen - nedostaci nisu toliko značajni, ali ipak samo 9,5

Recenzije Betulinih pločica: "... Nisam ni znao da mogu ići u ortopediju na moru, sada su sve moje cipele strogo medicinske, kul...", "... Kupio sam sebe i svog muža, sada čak ni ne razmišljam o prelasku na redovne listove..."

5. mjesto
Romus - najbolje sanitarne anatomske cipele

Procijenjena cijena: 3 000 - 5 000 rub.

Zašto na ljestvici: udoban, koristan, uredan - svi modeli medicinskih ortopedskih cipela za liječnike mogu se opisati na ovaj način - da, liječnici su i ljudi i mogu imati problema s nogama, ova zbirka sanitarne ortopedije napravljena je posebno za njih.

Naša ocjena: 9.4 od 10

Zašto ne 10 od 10: malo teški, dosadni modeli, mali asortiman, nedostupnost u malim gradovima, općenito, sve sitnice, ali procjena je smanjena na 9,4. Da, i previše teško pronaći ovu cipelu!

Osvrti na Romusove cipele: "... postoje i druge tvrtke koje proizvode anatomiju za liječnike, ali to je jedini koji su stvorili liječnici...", "... dobar, nosiv, za moju nogu je najviše...", "... kupio sam nekoliko parova odjednom i sebi, i sestra, sada hodamo s njom kao obitelj, vrlo ugodno i radimo kako treba... "

6. mjesto
BEPPI - najbolja ortopedska obuća za muškarce

Procijenjena cijena: 4 000 - 6 000 rub.

Zašto u rangiranju: jedini brand koji proizvodi ortopedske muške cipele koje se ne stide nositi. Mogu ići bilo gdje: moderni su, elegantni, iako ljekoviti. Ostale marke muške ortopedije svi modeli slični su dječjoj kolekciji zimske cipele: glomazne, nagomilane, s izvanrednim potplatom. Ova zbirka je spas za ljude s problemom stopala: kupiti, nositi, ne povrijediti!

Naša ocjena: 9.0 od 10

Zašto ne 10 od 10: tako niska ocjena s izvrsnom kvalitetom i pristupačnom cijenom samo zato što ih možete kupiti samo u velikim gradovima ili ih napisati po narudžbi. Ako hitno trebate muške ortopedske cipele, onda čekati cipele ove marke ponekad pasti na šest mjeseci.

Iz cipela BEPPI recenzije: "... napokon sam pronašao ono što mi je trebalo, ali ne i dječje cipele za mog ujaka, volim ga nositi s užitkom...", "... čuo sam za njih, nismo pronašli, bili smo otpušteni iz Moskve, onda smo zamolili prijatelja da donese Portugal, moraju dogovoriti pravi lov... "

Ocjena 7 mjesta
Ortobest - najbolje ortopedske papuče

Procijenjena cijena: 2 000 - 3 000 rub.

Zašto u rangiranju: Oni koji imaju bolne noge znaju kako je teško preći iz jedne cipele u drugu. Ako tijekom dana nosite ortopedske cipele, kod kuće bi vam noga bila udobna u ortopedskim papučama. Ali ne žele svi nositi teške specijalne cipele kod kuće. Tvrtka za proizvodnju pronašla je izlaz i stvorila lake papuče od prozračnih materijala s ortopedskim uloškom za kuću.

Naša ocjena: 8.9 od 10

Zašto ne 10 od 10: procjena je niska, ali ne zbog njihove kvalitete, već pogrešna marketinška politika: teško ih je pronaći i kupiti, izbor modela je primitivan, sve su papuče u jednoj cipeli, a najvažnije - postaju mokre i ne previše izdržljive zbog nepravilne njege,

Recenzije Ortobest papuča: "... kupio sam dva para odjednom - odličan, neki suhi, drugi nosim: lagan, topao, vrlo udoban...", "... Ne trebaju mi ​​drugi, iako se moj suprug smije, kaže da je to čizmica, pa možemo samo su ih izabrale moje noge - to je za mene važnije... "

Za liječenje valgusa i plosnatog stopala

Prošle zime, moja kćer i ja bili smo na prijemu kod dječjeg ortopeda i on je u nama otkrio tako neugodnu stvar kao što je valgusna ugradnja stopala i zglobova koljena. Čini se da u takvoj dijagnozi nema ničega strašnog, ljudi žive s blago iskrivljenim nogama, ali još uvijek morate ozbiljno tretirati tretman, masirati, gimnastici, uzimati vitamin D i nositi posebne ortopedske cipele.

Kupio sam specijalne ortopedske ortopedske sandale Orteks, nosile smo ih oko kuće i ljeti ih stavljali na ulicu. Ovaj model je namijenjen za korekciju valgusa i plosnatog stopala. Naše sandale (veličine 15,5) izrađene su od kože, a manje veličine su od antilopa. U sandalama "Proljeće" visoku petu, koja pouzdano fiksira stopalo, posebnu zakrivljenu petu. Đon u njima nije ravan, već ima posebne tuberkule i udubljenja koja pridonose pravilnom oblikovanju dječjih nogu. Trake imaju nekoliko rupa i podešavaju se ovisno o cjelovitosti i podizanju dječjih stopala. Inače, Orteks "Proljeće" u ortopedskim sandalama ima takve kvačice da ih moja kćerka nije mogla sama rastaviti i bila je vrlo nervozna zbog toga, jer je ona moja velika obožavateljica da joj skine cipele i bosi se.

O rezultatima nošenja proljetnih ortopedskih sandala mogu reći da još uvijek imamo valgusnu deformaciju, ona nije nestala, ali takvi uvjeti ne nestaju za nekoliko mjeseci, potrebno je uporno raditi dnevne vježbe dugo vremena. Sandale nakon šest mjeseci čarapa ostale su netaknute i neozlijeđene, padale su samo s ukrasnog ruba koji se proteže po obodu potplata (nije igrao nikakvu ulogu i bio je samo za ljepotu), a čarape su se lagano istrošile. Moja kćerka jednostavno nije mogla tolerirati ove sandale, jer su bili poput mučenja, nosili su “iscjeljujuće cipele” samo skandalom.

Ne zaboravite da samo liječnik treba propisati ortopedske cipele, amaterske aktivnosti na ovom pitanju mogu biti vrlo štetne, jer postoji mnogo vrsta ortopedskih cipela za liječenje raznih patologija (klupka, valgus, ravna stopala itd.), A pogrešan izbor može prouzročiti značajnu štetu.

mama-znaet.com

Mama zna sve!

Vi ste ovdje

Orteks sandale, model otvorenih cipela T-32

Čitateljima nudim detaljan pregled ortopedskih sandala modela T-32 domaće marke Orteks. Nadam se da će moj pregled biti koristan, omogućiti stvarno procjenu cipela ove marke i pomoći izbjeći pogreške prilikom odabira veličine, kao što se dogodilo meni.


http://ortex.com.ua/ru/catalog/19/19/1/87
Model otvorenih cipela T-32
Na web-lokaciji nema opisa određenog modela.

Katalog proizvoda možete pogledati na web-mjestu proizvođača http://ortex.com.ua/ru/catalog/19/19
Detaljan opis proizvoda (svi modeli općenito):
Proizvodi zaštitnog znaka ORTEX jedini su ortopedske cipele proizvedene i prodane u Ukrajini te protetski i ortopedski proizvodi koje je certificirano od strane Ministarstva zdravlja Ukrajine kao medicinski proizvod s dozvolom za uporabu u medicinskoj praksi.
Sve cipele "Orteks" izrađene su isključivo od prave kože.
Pri izradi modela dizajneri Orteksa uzimaju u obzir anatomske značajke stopala, koje se mogu vidjeti i golim okom. Ove cipele preporučuju se i djeci i odraslima.

Obuća "Orteks" za djecu

Cipele "Orteks" imaju jednostavan, moderan i funkcionalan dizajn. To je vrlo zgodan i koristan. Postoje modeli za svako godišnje doba, kao i za nošenje kod kuće iu vrtiću.
Svi modeli posebno su dizajnirani za prevenciju i liječenje uzdužnih i poprečnih ravnih nogu. Postoje modeli za djecu s ravnim valgusnim deformitetom stopala, kao i s dijagnozom "klupskog stopala" (varus).
Zahvaljujući jedinstvenom ortopedskom ulošku, opterećenje stopala, zglobova i kralježnice je pravilno raspoređeno, čime se stvaraju uvjeti za pravilan razvoj djetetovog tijela.
Orteksovu obuću preporučuju mnogi domaći ortopedi, pedijatri, rehabilitatori. Liječnici koji promatraju djecu koja su počeli hodati u takvim cipelama bilježe izvrsne rezultate.

Pojedinosti o dimenzionalnoj mreži i cijenama nalaze se na vezi http://kashalot.com/club/post-2689025/

Proizvođač za grafikon veličine modela T-32:
(ruža / set)
18r - 17cm
18,5 p - 17,5 cm
19p - 18 cm
19,5r - 18,5sm
20p - 19 cm
20,5 p - 19,5 cm
21r - 20 cm
21,5r - 21 cm
22,5r - 21,5 cm
23r - 22 cm

Proizvođač u telefonskom načinu je izvijestio da ovaj model nije terapeutski, ali je namijenjen više za prevenciju ravnih nogu, ne radi dobro za oko 1 cm, neće ići na vrlo visok porast, a punina je regulirana čičak, stoga je pogodan za bilo koju širinu nogu.

Trošak modela T 32 u iznosu od 18-23 na veliko (na web stranici proizvođača) - 406 UAH

Postoje neki problemi s proizvođačem. Vrlo je teško skupiti narudžbu, unatoč činjenici da morate birati mali broj parova (11 pari). Nisu dostupni svi modeli u trenutku narudžbe, a po narudžbi proizvođač ih šiva, a istodobno preferira velike veletrgovce. Dakle, morate naručiti 1,5-2 mjeseca.
Pregled nekih modela s mjerenjima nalazi se u pregledu na poveznici http://kashalot.com/club/post-3093777/

Razmotrite detaljno što su sandale. Imamo model T-32 u boji 33.

Pogled sa svih strana:

Sandale su izrađene od prave kože. Proizvođač također koristi traku za završnu obradu pluta, gume i tkanina. Krojenje je vrlo uredno, šavovi su ujednačeni, koriste se kvalitetne niti. Ugodno iznenađen snagom i kvalitetom šavova.

Koža dobre kvalitete, umjereno meka, ne smije trljati nogu. Slika ispod pokazuje kako se koža može stisnuti - nije teško.

Na nozi su sandali fiksirani s dva čičak.

Obratite pažnju na to kako je čičak pričvršćen za remen. Zalihe se provode nekoliko puta i ne postoji niti jedna neprerezana nit.

Isto tako, s druge strane remena. Čak su i dva komada čičak uredno i čvrsto ušivena.

Hardver koji se koristi metal.

Privezan za sandale također čvrsto i pažljivo. Unutar, nema nedostataka i izbočina koje bi mogle trljati vašu nogu.

Želim spomenuti jedan važan detalj. Imajte na umu da traka s prstena nije u potpunosti uklonjena, ona je zaključana debljinom oko ušivene trake. Može se ukloniti ako se potrudite. Stvarno mi se sviđa ovaj trenutak, ne volim ispuniti hliasti ispruženu djecu natrag na svoje mjesto)

Kupili smo ovaj model sandala zbog postojanja krute pete koja bi popravila stopalo i spriječila djecu da naginju noge prema unutra, nedavno smo imali takav problem. Štoviše, sandale ovog modela pomoći će riješiti sličan problem. Peta je stvarno tvrda i dovoljna visina. Peta je višeslojna i višestruko prošivena kako bi se povećala sposobnost odupiranja opterećenjima, a čini mi se da je sa stajališta inženjeringa (ako mogu tako reći) sve ovdje ispravno osmišljeno.
Na vrhu se nalazi mekani valjak koji lagano obavija nogu i ne dopušta joj da se trlja tijekom hodanja.

Unatoč činjenici da je podnožje pete kruto, njegov gornji dio je mekan. Sviđa mi se ovaj trenutak. Može biti savijena.

To je maksimum koji sam mogao saviti u petu. Mislim da će obrazac ostati.

Unutra, peta je uokvirena ovako. Nijedan šav koji bi trljao i stvarao nelagodu.

Đon (uložak đona) je visoko profiliran, ima mnogo izbočina i udubljenja.
Profil je prilično krut, ali i dalje te izbočine izviru, možete ih pritisnuti prstima, što će se djelomično stisnuti pod utjecajem opterećenja tjelesne težine.

Projekcija na sredini je stepenica.

Dovoljno je visok.

Na prstima su ispupčenja ispod prstiju. Po obodu cjevovoda, tako da je noga bila učvršćena u stabilnom položaju i da nije skliznula. Napominjemo da je za takve cipele važno odabrati što je moguće veću veličinu, a izbočine-udubljenja odgovaraju zonama stopala.

Materijal za potplat je koža. Njegova tekstura prikazana je na slici ispod.

Na ulošku se nalazi logo proizvođača.

Jedini kombiniraju gumirano pluto i gumu (bijelu). Guma je vrlo tvrda, debljine oko 7-8 mm. Uložak, pluta i guma dobro su zalijepljeni. Potplat je napravljen vrlo pažljivo, kao što se vidi na slici ispod.

Potplat ima takav zaštitnik igle.

Pročitao sam u recenzijama da su sandale ove marke vrlo hrastove. Da budem iskren, uplašen, nisam htio da budu takve. Preživjela je sve dok nije dobila sandale i prije svega ih provjerila za "hrast". Definitivno mogu reći da to nije istina. Oni su umjereno tvrdi, u stvari, kao i većina cipela, ne razlikuju se mnogo. Ima hrastovih cipela, vidio sam jednu, ali to definitivno nisu moje sandale)
Ako ih prebijete u kameru za vas, čak ni jednom rukom to nije prikladno.

Mjerenje uložaka. Ispada tako. Ako uzmemo u obzir da je čak 0,5 cm od ruba ravnala do nule, duljina uložka je oko 19,5 + 0,5 = 20 cm (možda 20,3 cm, ako uzmemo u obzir da ravnalo nije čvrsto na zaobljenoj petu.

Prodane su sandale u plastičnoj vrećici s patentnim zatvaračem.

Unutra je bio takav opis papira.

Što je bilo tu za čitanje: pola broja TU-a i da su to sandale. ; Duljina uložka - naznačeno je da ima 20,5 cm; pojedinosti proizvođača.

I onda mi nešto uopće nije jasno. Stručnjacima i ljudima koji to znaju može biti jasno, ali na slikama mogu samo nagađati što se govori.

Razumijem da su trebali biti navedeni materijali)

Ali najviše od svega mi se svidio ovaj natpis - "Uputa školovane medicinske zasosuvannaya - na zvijezdu."

Idemo na "zvijezdu" (zvijezdu), ova uputa mi je zaista zanimljiva. I onda čitati i čitati)))))

Svi čitati?))))) Ne razumijem zašto je to ulagati u pakiranje? Koji je smisao? I stvarno ne možete normalno ispisati taj komad papira. Usput, nigdje na stranici nema informacija o modelima i njihovoj svrsi.
Dragi proizvođač, još uvijek želim pročitati što piše u ovom uputstvu!

Sljedeći dio recenzije je poster-poster
Uvjerite se sami: sandale su zaista ogromne.

Mjerim stopalo na kameri. Od prvog prsta koji je snažno stršio do pete, olovkom sam stavio okomito.

Izmjerite duljinu staze. Ukupno imamo 18,5 cm.

Trebale su mi sandale s uloškom od 19 - 19,5 cm, veličine 20 (možda je prevelika)
Oni su savjetovali da se 20,5, rekao je konzultant proizvođača, da je ovaj model je niske mase.

Ali tamo gdje naši nisu nestali, u tome ćemo naći pozitivno - sljedeće ljeto ćemo imati sandale, nećemo ga morati tražiti))

Ortopedske cipele. Odgovorite tko nosi.

Ortopedske cipele. Odgovorite tko nosi.

Post vjenčanja Sep 30, 2011, 17:52

Re: Ortopedske cipele. Odgovorite tko nosi.

Post Krevetka Sep 30, 2011, 18:01

Re: Ortopedske cipele. Odgovorite tko nosi.

Poruka Ja se vjenčam Sep 30, 2011, 18:15

Re: Ortopedske cipele. Odgovorite tko nosi.

Post Krevetka Sep 30, 2011, 18:31

Re: Ortopedske cipele. Odgovorite tko nosi.

Poruka o udaji ruj 30, 2011, 18:55

Re: Ortopedske cipele. Odgovorite tko nosi.

Post Krevetka Sep 30, 2011, 18:58

Re: Ortopedske cipele. Odgovorite tko nosi.

Poruka o vjenčanju Sep 30, 2011, 19:17

Re: Ortopedske cipele. Odgovorite tko nosi.

Post Anchic Sep 30, 2011, 19:29

Re: Ortopedske cipele. Odgovorite tko nosi.

Post Tummy Sep 30, 2011, 21:11

Re: Ortopedske cipele. Odgovorite tko nosi.

Post od Marine ruj 30, 2011, 21:51

Re: Ortopedske cipele. Odgovorite tko nosi.

Post napisao Natalis on Oct 01, 2011, 02:01

Re: Ortopedske cipele. Odgovorite tko nosi.

Poruka Ja se vjenčam Oct 04 2011, 16:07

Re: Ortopedske cipele. Odgovorite tko nosi.

Poruka Ja se vjenčam Oct 04 2011, 16:40

Natalis, govorimo o deformaciji stopala i nogu.
Što se tiče činjenice da to nije bolest, ne slažem se. Shvatio sam da je isprva došlo do pogrešnog postavljanja stopala, zatim do nogu, zatim su počeli problemi s leđima, vratom, glavom.
Maserka koja radi masažu za nas sada kaže da ćemo imati problema s koljenima, odnosno boli, osobito u 6-godišnjem dobu tijekom brzog rasta. Jedno je dijete masiralo tri godine, svaka četvrtina, pa su mu noge bez masaže jako bolne.

Natalis, budući da si takav stručnjak za cipele, reci mi, kako ortek ima druge proizvođače s istim tvrdim pozadinama?

Re: Ortopedske cipele. Odgovorite tko nosi.

Post napisao Natalis 07 lis 2011, 14:24

Re: Ortopedske cipele. Odgovorite tko nosi.

Poruka na Foxu 07 Lis 2011, 19:48

Re: Ortopedske cipele. Odgovorite tko nosi.

Poruka lisici 08 Lis 2011, 01:25

Re: Ortopedske cipele. Odgovorite tko nosi.

Poruka o vjenčanju Oct 10 2011, 12:05

Re: Ortopedske cipele. Odgovorite tko nosi.

Poruka na Foxu 10. listopada 2011, 17:48

Re: Ortopedske cipele. Odgovorite tko nosi.

Poruka o vjenčanju Oct 11 2011, 12:52

Znate, u principu, u ovom orto-protetičkom poduzeću, čak i iz nekog razloga, oni se odvraćaju od narudžbi za cipele u svom poduzeću. Kažu da će to biti vrlo skupo. Kao što sam naizgled napisao svoje cipele, a kvaliteta Ortekovske je ista, u smislu beretki i uložaka. Po dizajnu ortek izvan konkurencije.

Vježba je također bolna tema. Pasivni dio je učinjen s užitkom, jer s tatom izgleda bespomoćno. I tata u ovom trenutku izvrće noge kao što je rekao liječnik. Ali aktivan. Ne shvaćaju kako stoji medvjed, Amina hoda po prstima i petama, a Tagir, koji to mora učiniti, praktički je odsutan.
Već sam poznati psiholog savjetovao igri da dođe tamo gdje je potrebno, na primjer, doći do zeca na čarapama od vuka da pobjegne na petama kako bi zadirkivao medvjeda, ali iskreno, nemam dovoljno mašte da se igram s nestašnom djecom

Re: Ortopedske cipele. Odgovorite tko nosi.

Poruka Athena 11 lis 2011, 13:40

Re: Ortopedske cipele. Odgovorite tko nosi.

Poruka o vjenčanju Oct 11 2011, 14:28

Re: Ortopedske cipele. Odgovorite tko nosi.

Poruka lisici 11 Lis 2011, 14:28

Re: Ortopedske cipele. Odgovorite tko nosi.

Poruka o vjenčanju Oct 12 2011, 01:02

Re: Ortopedske cipele. Odgovorite tko nosi.

Poruka o vjenčanju Oct 12 2011, 01:07

Pokušat ću nespretno opisati. Ako razumijete prvu vježbu opisat ću dalje.
Beba leži na leđima.
Položaj pilatesa - noge su spojene, unutarnji dio bedra je napet i kao da je okrenut prema gore, koljena su okrenuta u različitim smjerovima, prsti su rastegnuti (to je naravno idealan).
Vježba broj 1. Noge u položaju Pilates. S ovog položaja krećemo stopala prema unutra tako da se prsti dodiruju.

Oh, sjetio sam se, čini se u plesovima, 5. mjesto je kao položaj Pilatesa

Re: Ortopedske cipele. Odgovorite tko nosi.

Postao / la Fox 12 Lis 2011, 01:38

Re: Ortopedske cipele. Odgovorite tko nosi.

Poruka Athena 12 listopad 2011, 15:15

Re: Ortopedske cipele. Odgovorite tko nosi.

Poruka Ja se vjenčam Oct 12 2011, 15:38

Dok će se vrijeme nastaviti.
Vježba 2. Položaj kao u prvoj vježbi. Između nogu lopte. Dijete treba smanjiti noge kao u prvoj vježbi (ali naravno da neće spojiti prste), ali će pritisnuti unutrašnjost stopala na loptu.

Vježba 3. Isto kao i 2. Samo lopta između koljena. Razumijem ovo kada deformacija nogu radi.
Vježba 4. Isto kao i 2. Samo se lopta mora šutnuti bez savijanja koljena.
Vježba 5. S kuglicom Re leži na leđima. Noge su savijene u koljenima. Okreni svoju oklagiju.
Vježba 6. Isto kao i 5. Potrebno je samo "šetati" na valjku. Koraci lijevo-desno (kao razrjeđenje), a zatim kao redukcija.
Vježba 7. Re leži na leđima. Lijeva noga se stavlja desno, desno na lijevo.
Vježba 8. D leži na trbuhu. Noge su također načinjene u križu kao u vježbi 7.

Drugi ortoped nam je rekao da morate svakodnevno masirati mjesto na podnožju gdje bi trebala biti depresija.
I za potkoljenice, on je preporučio da se vanjska strana koljena pomiluje opuštanjem mišića, a unutarnja strana, kao što je, bila bi pritisnuta ui aktivnije na umu naprezanjem mišića.

Pa, i onda aktivni dio - hodanje po prstima, peta, vanjska strana stopala, čučanj, podizanje predmeta s poda pomoću nožnih prstiju, ili samo gnječenje pelena prstima bez pomicanja stopala.